Brezplačna poštnina!
0

Politika zasebnosti

Varovanje zasebnosti

 

Splošno

Spletno stran www.gloriannacenter.com upravlja podjetje GLORIANNA CENTER, Nataša Mulec s.p.. Podjetje je bilo ustanovljeno 13.2.2019 in je vpisano v poslovni register (AJPES) pod matično številko 8374350000. Sedež podjetja je na Sokolski ulici 46 v Mariboru.

GLORIANNA CENTER, Nataša Mulec s.p. je v nadaljevanju upravljavec strani in podatkov, ki smo jih dolžni varovati.

Če po strani samo brskate, je obseg osebnih podatkov, ki jih dobimo od vas, omejen na anonimno identiteto vaše naprave in se beleži z določenimi piškotki.

Ko pa se odločite za prijavo ali nakup v naši spletni trgovini, nam pošljete svoje ime, priimek, naslov, e-naslov in včasih tudi druge podatke.

Varnost vaših osebnih podatkov je za nas izjemno pomembna, saj si želimo, da nam zaupate. Podatke varujemo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/2007) in v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (v nadaljevanju GDPR).

 

Varnost osebnih podatkov


Vaše pravice glede osebnih podatkov, ki ste jih posredovali, so zapisane v tretjem poglavju GDPR in obsegajo:

  • pravico do preglednosti (vsakič, ko nam zaupate podatke, vam natančno in v jasnem jeziku pojasnimo, zakaj potrebujemo podatke in kako jih bodo obravnavali),
  • pravico dostopa do osebnih podatkov oziroma vpogleda v podatke, ki jih imamo o vas, kakor tudi informacije ali imamo vaše osebne podatke,
  • pravico do popravka in pravico do pozabe (izbrisa),
  • pravico do omejitve obdelave,
  • pravico do prenosljivosti podatkov (vse podatke smo dolžni na vaši zahtevo posredovati v strukturirani in splošno uporabljani obliki in vi imate pravico te podatke posredovati drugemu upravljavcu),
  • pravico do ugovora,
  • pravico do odločanje o avtomatiziranem sprejemanju posameznih odločitev, vključno z oblikovanje profilov.

Zajemanje podatkov

Dostop do podatkv, ki smo jih zbrali na spletni strani www.gloriannacenter.com, je omogočen izključno upravljavcu. Vaših podatkov ne delimo, posojamo ali prodajamo.

Uporabimo jih izključno za komunikacijo z vami oziroma za to, da izpolnimo razlog, zaradi katerega smo jih potrebovali (obveščanje o novostih, izvedbo naročila, pošiljanje kupljenih artiklov).

Podatke posredujemo tretjim osebam le, ko je to nujno za uresničitev vašega naročila. Torej vaše ime, priimek in naslov posredujemo ponudniku poštnih storitev, da vam naročene artikle pošljemo.

Podatki se shranijo tudi v našo bazo računovodskih podatkov, saj smo dolžni račune in predračune kot poslovni subjekt, hraniti zakonsko določeno časovno obdobje.

Osebni podatki se hranijo pri vseh povezanih pod-obdelovalcih, dokler je spletna trgovina aktivna, razen v primeru, ko kupec zahteva izbris podatkov. Izbris podatkov lahko kupec sam sproži preko povezave Moji podatki ali nas kontaktira na mulec.natasa@gmail.com in bomo izbris nemudoma uredili.

V primeru, ko ta spletna stran preneha z delovanjem, se vsi podatki pri pod-obdelovalcih izbrišejo b roku treh mesecev.

Pri nakupih v spletni trgovini potrebujemo vaše ime, priimek, naslov, telefon in e-naslov. Pri plačilih s PayPal-om vaših finančnih podatkov ne vidimo, saj vse to uredite s PayPal-om (vidimo le e-naslov, ki ga uporabljate za prijavo na PayPal-ovo stran). Tudi plačila s kreditno kartico, se opravijo tako, da nam sistem samo sporoči, da je plačilo opravljeno.

Seznam uporabnikov osebnih podatkov:

  • Shopamine, Appoteka d.o.o. (storitev/aplikacija),
  • RvO d.o.o. (ponudnik infrastrukture),
  • XENYA d.o.o. (ponudnik infrastrukture),
  • Amazon (ponudnik infrastrukture),
  • računovodstvo Mateja Bezjak s.p.,
  • Pošta Slovenije d.o.o. ali GLS ali DPD.

Za izstavitev računa uporabljamo program Metakocka.

Statistike o spletni strani ne delimo, jo uporabljamo le za lastno evidenco.

Piškotki

Na spletni strani www.gloriannacenter.com za optimalno delovanje uporabljamo piškotke. To so majhne datoteke, ki jih vaš brskalnik namesti na vaš računalnik, s tem pa izboljša vašo izkušnjo. Piškotki omogočajo tudi spremljanje obiskanosti strani, ta podatek pa uporabljamo samo za lastno evidenco.

Pravice glede zasebnosti

V vsakem trenutku lahko zahtevate vpogled v zapis o vaših podatkih, popravek ali izbris iz baze. Vse svoje pravice lahko uveljavite preko e-naslova mulec.natasa@gmail.com in bomo nemudoma ugodili vašim pravicam glede varovanja osebnih podatkov. Imate tudi možnost se obrniti na informacijskega pooblaščenca. Na omenjenem e-naslovu smo vam na voljo za vsa vprašanja glede izdelkov, naročila, zasebnosti podatkov, ... . Odgovorili vam bomo najkasneje v roku sedmih delovnih dni.

Novost!

25.9.2019 smo na stran dodali MailChimp-ov vtičnik, ki vam omogoča, da se prijavite na e-novice.

S prijavo na e-novice nam zaupate vaš e-mail, ki se shrani v Mail Chimp bazo podatkov, saj je to ponudnik pošiljanja e-mailov o promocijah podjetja.

S prijavo nam dovoljujete, da vas obveščamo v novostih, novih izdelkih, posebnih ponudbah in aktualnih akcijah. Od novic se lahko odjavite kadarkoli, tako da v prejetem e-mailu pritisnete ODJAVA ali nam pošljete email ODJAVA na mulec.natasa@gmail.com in vas bomo odstranili iz baze podatkov.

S podatki razpolagamo samo mi in vašega emaila ne bomo uporabili v noben drug namen, kot da vas preko elektronske pošte nekajkrat v mesecu obvestimo o novitetah in aktualnih akcijah.

© Glorianna Center. Spletna trgovina Shopamine. Nastavitve piškotkovMoji podatki

Ta spletna stran za svoje pravilno delovanje uporablja piškotke.  Ti piškotki ne shranjujejo osebnih podatkov.  Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.

Več informacij
×
Politika piškotkov za spletno mesto Glorianna Center

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, ki jih strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku med pregledovanjem spletne strani. Prejeti piškotek se nato namesti na napravo (računalnik, tablica, pametni telefon), s katero brskamo po spletni strani.

Spletne strani uporabljajo različne tipe piškotkov.

  1. Spletna stran uporablja piškotke, ki so nujni za osnovno delovanje strani in med drugim omogoča uporabniku dodajanje izdelka v košarico, prehod na zaključek nakupa itd.
  2. Spletna stran uporablja piškotke za zbiranje informacij o uporabi strani. Ti piškotki za sledenje omogočajo analizo obiskov in pregledane vsebine. Ti piškotki so anonimni in ne omogočajo sledenja specifično identificiranih uporabnikov.
  3. Spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo anaonimno sledenje informacij. Ti piškotki za oglaševanje so v uporabi za prilagoditev našega oglaševanja vašim potrebam.

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo v nogi te strani.

Vaše nastavitve

Ti piškotki so vedna omogočeni in so nujni za osnovno delovanje spletne strani. Torej piškotki, ki si vas zapominjo, da boste lahko nemoteno brskali po spletnih straneh. V to skupino sodijo piškotki, ki so uporabljeni za to, da si spletno mesto zapomni vaš vnos v spletne obrazce, nakupovalno košarico ipd. Obvezni so, saj, med drugim, zagotavljajo varnost in tako preprečujejo zlorabe sistemov.

Ti analitični piškotki nam omogočajo, da z uporabo anonimnega sledenja izboljšamo funkcionalnost strani. Prav tako nam omogočajo, da lažje identificiramo produkte, ki bi bili za vas zanimivi. V nekaterih primerih je prednost teh piškotkov izboljšanje hitrosti za obdelovanje vaših zahtev, zaznavanje in shranjevanje vaših nastavitev ter pomoč pri povezavi s socialnimi omrežji.Če teh piškotkov ne izberete, so rezultat lahko slabša priporočila in počasnejše delovanje spletnega mesta. Prav tako bo otežena povezava s socialnimi omrežji, kot so Facebook, Twitter, Google+ ipd.

Ti piškotki zbirajo informacije, s katerimi prilagodimo oglaševanje vašemu okusu, preferencam in željam. Te podatke uporablja tako naša spletna stran kot tudi partnerske in druge spletne strani. Zbrani podatki so anonimni in ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov, ki ste jih morda delili z nami. Če teh piškotkov ne boste izbrali, bodo morda oglasi, ki jim boste izpostavljeni, manj primerni za vas.